Galleri

GALLERI


Klik på billederne nedenfor eller i menuen under galleri for at se flere billeder. Det meste kan lade sig gøre, så kontakt mig for at høre mere eller aftale tid til din næste fotoopgave.

Personlig fotografering


Det er både muligt at blive fotograferet i studie og på lokation eksempelvis i naturen, en lagerhal eller et helt tredie sted vi aftaler. Ved større opgaver kan jeg også rykke ud med mobilt studie, såfremt det er fordelagtigt..


Uanset om det er babyfoto, dansefoto til CV'et, et boudoirbillede, billeder til din datingprofil eller noget helt andet, foregår fotograferingen i behagelig og afslappet stemning, og vi tager den tid det kræver for at få det billede du drømmer om. Da jeg er danseinstruktør og har danset hele mit liv har jeg en masse ideer til, hvordan du kan stå, så det ser naturligt ud..


Skal du overraske din partner, er en kalender med 12 billeder af dig/hunden/børnene en rigtig god gaveide.

Den særlige dag


Det er guld værd at have fotograf på til bryllup, konfirmation, sølvbryllup og andre events eller mærkedage, så man trygt kan nyde dagen og være sikker på at minderne bliver foreviget.


Der er både mulighed for fotografering ved kirke, i studie, i naturen eller andet spændende sted. Efterfølgende kan jeg bookes til selve festen, så gæster, bordet, taler, mad og brudevals mv bliver fanget i kameralinsen.


En gave i form af et fotografi af børn eller børnebørn til eksempelvis sølvbrudeparret kan varmt anbefales.

.

Erhverv, profilfoto & Linkedin


Mere end nogensinde er det vigtigt at fremstå proffessionelt online. Om det er web-billeder, produktfoto, profilbillede af dig til LinkedIn eller af de ansatte til firmaets hjemmeside/mail/Teams mv er det en rigtig god ide at få hjælp til kvalitetsbilleder af en fotograf. .


Jeg har lavet billedvægge der viser medarbejdere i hele organisationen, produktfotos af alt fra solcreme til lysestager og meget andet. 

På billederne her ser du frisørerne i Cosco Hair  - brugt til hjemmeside og avisreklamer. Jounalist Julie - brugt til hjemmeside. Profilbillede af Jane - brugt til LinkedIn og jobsøgning..Kiropraktisk behandling hos Kiropraktorerne Irbo - et af flere billeder brugt til deres hjemmeside. .